Σεμινάριο στην Κατάρτιση Προϋπολογισμών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

περιεχόμενο

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:00, σεμινάριο με θέμα «Κατάρτιση Προϋπολογισμών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τον τρόπο κατάρτισης προϋπολογισμών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τις βασικές αρχές κατάρτισης προϋπολογισμών κάθε είδους, και θα γνωρίσουν τα στάδια που περιλαμβάνει ο στρατηγικός σχεδιασμός μιας επιχείρησης. Για την πληρέστερη κατανόηση όλων των παραπάνω, θα εξασκηθούν σε εφαρμογές και παραδείγματα πραγματικών επιχειρηματικών παραδειγμάτων.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομίας, Μηχανικών και Πληροφορικής, καθώς και σε οποιονδήποτε σκοπεύει να δημιουργήσει μια δική του επιχείρηση ή είναι ήδη επιχειρηματίας.

SeminarKATARTISIproipologismonMAIL

Το σεμινάριο θα διαρκέσει έξι ώρες και θα λάβει χώρα στις  εγκαταστάσεις του Mediterranean College στο κέντρο της  Αθήνας (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8).

Απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη και επιχειρηματίες. Η αξία συμμετοχής είναι 20€ για φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College, 30€ για φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ και 40€ για επαγγελματίες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Κέλλυ Αδάμη, τηλ.: 210 88 99 658, e-mail: kadami@medcollege.edu.gr

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.