Σεμινάριο Joomla στο Ηράκλειο Κρήτης

περιεχόμενο

To Joomla είναι μια δωρεάν ανοιχτού κώδικα εφαρμογή με την οποία μπορεί κάποιος να δημιουργεί ιστοσελίδες χωρίς να είναι προγραμματιστής.
Ο στόχος της χρήσης του Joomla είναι να δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη της σελίδας πέραν της δημιουργίας,να ανανεώνει και να προσθέτει μόνος του νέο υλικό στη σελίδα του,μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος δημιουργίας και συντήρησης της ιστοσελίδας.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε εταιρείες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους έτσι ώστε να διαχειρίζεται και να ενημερώνει την εταιρική ιστοσελίδα.
Σε κάθε μικρομεσαία εταιρία και ελεύθερο επαγγελματία που χρειάζεται να δημιουργήσει ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος, έχοντας τη δυνατότητα να την επεξεργάζεται άμεσα, όποτε χρειαστεί.
Σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει ποιοτική ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος.

joomlaΠεριεχόμενα του σεμιναρίου:
* Εισαγωγή
* Εγκατάσταση Joomla! και τοπικού Web Server
* Βασική διαχείριση ιστοσελίδας (Back-End)
* Επεκτάσεις Joomla! (components, modules, plugins)
* Βασική διαχείριση εμφάνισης ιστοσελίδας (Front-End)
* Δημιουργία Μενού – Κατηγοριών – Νέων Χρηστών
* Banner Manager, Media Gallery, Contact Manager
* Διαχείρηση προτύπων (templates)
* Παρουσίαση module K2 για τη διαχείρηση περιεχομένου
* Παρουσίαση module Virtue Mart για ηλεκτρονικό εμπόριο

Διάρκεια-κόστος:
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 29/7 στο CoLab Heraklion και θα διεξάγεται καθημερινά 19:00-21:00 με συνολική διάρκεια 20 ώρες.Το σεμινάριο θα γίνει σε τμήματα των 10 ατόμων.Σαν άσκηση,το κάθε άτομο θα έχει την δημιουργία της δικής του ιστοσελίδας και επιπλέον παρέχεται υποστήριξη 2 εβδομάδων μετά το τέλος του σεμιναρίου.Το συνολικό κόστος είναι 200Ευρώ.Για οποιαδήποτε πληροφορία και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2811754284.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.