Σεμινάριο επίλυσης οικονομικών συγκρούσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του βιωματικού Προγράμματος Diploma In Negotiations & υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πρώην ΑΣΟΕΕ διοργανώνεται στο Ηράκλειο το Σεπτέμβριο ένα σεμινάριο στο οποίο θα παρουσιαστεί η εναλλακτική μέθοδος επίλυσης συγκρούσεων και διαπραγματεύσεων όπως αυτή αναπτύσσεται στο Οικονομικό πανεπιστήμιο , η ακτινογραφία δηλαδή μίας διαπραγμάτευσης, θα παρουσιαστούν οι βασικές έννοιες διαχείρισης συγκρούσεων & διαπραγματεύσεων καθώς και οι τακτικές διαπραγμάτευσης από εξειδικευμένους συμβούλους διαπραγμάτευσης και διδάσκοντες στο πανεπιστήμιο παράλληλα με μια άσκηση διαπραγμάτευσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων, Επαγγελματίες (πχ. δικηγόρους, γιατρούς, ασφαλιστές, μεσίτες κτλ), Στελέχη Οργανισμών Δημοσίου και Δημόσιους λειτουργούς.

Χορηγοί επικοινωνίας του σεμιναρίου είναι: Η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV & ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΑΔΙΟ 98.4 Στο Ράδιο 9,84 μίλησε ο καθηγητής στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του τμήματος οργάνωσης διοίκησης του πανεπιστημίου Ανδρέας Νικολόπουλος.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα είναι δωρεάν στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου. Μετά το πέρας του, θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες.

Πηγή: neakriti.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.