Σεμινάριο με θέμα τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα

περιεχόμενο

Το τμήμα Ιονίων του Οικονομικού Επιμελητηρίου διοργανώνει το σεμινάριο την Παρασκευή 13 Φλεβάρη, με εισηγητή τον Γιώργο Χριστόπουλο.

Το κάλεσμα του ΠΤ Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Το Π.Τ. Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Κέρκυρα, στις 13-02-2015 (16:00 – 21:00), ημέρα Παρασκευή, ενημερωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών, με εισηγητή τον κο Γεώργιο Χριστόπουλο και με θέμα: «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών της Ιονίου Ακαδημίας (Καποδιστρίου 1). Παρακαλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Τμήματος στο τηλ. 26610-41148 ή στο e-mail oee16pt@oe-e.gr προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Πηγή: corfupress.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.