Σεμινάριο με θέμα “Γνωριμία με την Αυστραλιανή Πραγματικότητα”

περιεχόμενο

Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η γνωριμία και εξοικείωση με το Εκπαιδευτικό Σύστημα και Εργασιακό Περιβάλλον της Αυστραλίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 2 ημέρες.

Τετάρτη 27/11 και ώρα 11:00 π.μ.

Τετάρτη 04/12 και ώρα 14:00μμ

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Λόγο του περιορισμένου αριθμού θέσεων πρέπει να γίνει υποβολή των στοιχείων αποστέλλοντας email στο angeliki@aecc.gr ή στο avgerini@aecc.gr, με το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

Υποψήφιους Φοιτητές όλων των Βαθμίδων

Εκπαιδευτικούς

Στελέχη Γραφείων Διασύνδεσης ή Κέντρων Υποστήριξης της Απασχόλησης

Γραφείο Αθήνας

Ενημερωτικά Σεμινάρια Σάββατο 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και Πέμπτη 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε θέση: 216 800 2893 στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει

Η AECC έχει βοηθήσει στην επιτυχημένη εισαγωγή χιλιάδων φοιτητών, σε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλη την Αυστραλία, έχοντας τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης των φοιτητών.

Προκειμένου να αποφασίσει κανείς σωστά, πρέπει πρώτα να είναι σωστά ενημερωμένος. Για το λόγο αυτό φιλοξενούμε τακτικά εκπροσώπους από ιδρύματα από όλη την Αυστραλία για τη διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων για υποψήφιους φοιτητές.

Μιλήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο εγγραφών ALEX TAGAROULIAS, ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και για τις εργασιακές σας προοπτικές μετά το πέρας των σπουδών.

To University of Newcastle κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 3% των Πανεπιστημίων του κόσμου το οποίο χαίρει φήμης για την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας και μάθησης και για τα συναρπαστικά, σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει.

University of Newcastle – Engineering / Energy & the Environment

Ενημερωτικό Σεμινάριο – Σάββατο 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μιλήσετε απευθείας με την υπεύθυνη εγγραφών KARINA VAINSHTEIN, ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και για τις εργασιακές σας προοπτικές μετά το πέρας των σπουδών.

info@aecc.gr www.aecc.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.