Σεμινάριο με θέμα: “Eισαγωγή στην ανάπτυξη Android εφαρμογών”

περιεχόμενο

Το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Eισαγωγή στην ανάπτυξη Android εφαρμογών” Έμπειροι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να αναπτύξει τη δική του Android εφαρμογή.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με τη γλώσσα προγραμματισμού Java, για την ανάπτυξη Android εφαρμογών. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι Δωρεάν. Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε έξι τετράωρα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 14 έως 24 Μαΐου, 17:00 – 21:00. Απευθύνεται:σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό για Android με χρήση της Java. Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την γλώσσα προγραμματισμού Java και να κατασκευάζουν τις δικές τους Android εφαρμογές. Για περισσότερες πληροφορίες: www.androidseminar.com Θεματικές Ενότητες :

  • Γνωριμία με την Java και Eclipse

  • Γνωριμία με Android SDK και Android Developemnt Tools

  • Ανατομία και κύκλος ζωης εφαρμογών Android

  • Γραφικό περιβάλλον εφαρμογών Android

  • IntentsκαιActivity, χρήσηBroadcastReceiver

  • Εικόνα, Ηχος, Μενου, WebViews, Content Providers

  • Γνωριμία με το GoogleMapsAPI

  • Δημοσίευση Εφαρμογών Android στο Market

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής: Ο κος Νικόλαος Καλλιγιάννης, είναι απόφοιτος του Mητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Manchester με πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών με Οικονομικά και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Υπολογιστών, Μεθοδολογία Αξιολόγησης Παραβαλλόντων Ταχείας Ανάπτυξης Εφαρμογών από το Πανεπιστήμιο του Salford. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης στόλου και τον προγραμματισμό σε πλατφόρμες smart-phoneMicrosoft και Android. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε εφαρμογές για φορητές συσκευές έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία στις απαιτήσεις και δυσκολίες αυτών των έργων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 80 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις, στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο:2810342136, 2810302730 Fax:2810227189

e-mail: info@katartisi.grweb: νhttp://www.katartisi.gr/fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Πηγή: crete2day.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.