Επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη

περιεχόμενο

Ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους υπό απεξάρτηση ή απεξαρτημένους από ουσίες στο Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ ΟΚΑΝΑ) Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος κατάρτισης θα πρέπει να είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, να φέρουν βεβαίωση παρακολούθησης – αποφοίτησης από επίσημο φορέα ή άλλο θεραπευτικό Πρόγραμμα (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ,ΨΝΑ).

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα εξής:
1. Καλλιεργητές κηπευτικών με μεθόδους φιλικές στο περιβάλλον (400 ώρες, 15 άτομα, Ιανουάριος 2013 – Απρίλιος 2013).
2. Ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Χειρισμό Η/Υ (400 ώρες, 15 άτομα, Οκτώβριος 2012 – Φεβρουάριος 2013).
3. Σχεδιασμός και κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και διακοσμητικών (400 ώρες, 15 άτομα, Οκτώβριος 2012 –
Φεβρουάριος 2013).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:30 – 14:00, προσκομίζοντας στοιχεία ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΔΟΥ και ΑΜΚΑ, στο ΕΚΚΕΕ ΟΚΑΝΑ –  Παράρτημα Θρεσσαλονίκης, στη διεύθυνση: Μοναστηρίου 4, 54627 Θεσσαλονίκη.

Για την υποβολή της αίτησης ή για περισσότερες πληροφορίες :Γραμματεία ΕΚΚΕΕ τηλ.2310566136-37. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Εκπαιδευτές
Στο πλαίσιο υλοποίησης των σεμιναρίων ο Οργανισμός θα προσλάβει εκπαιδευτές.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
– Nα είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών Β΄ του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και ή να διαθέτουν διδακτική ή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών στα παραπάνω αντικείμενα
κατάρτισης.

Επιθυμητά προσόντα είναι να διαθέτουν διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία σε ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες, κατά προτίμηση σε άτομα υπό απεξάρτηση ή απεξαρτημένα από ουσίες.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής και βιογραφικό σημείωμα με καταγραφή της διδακτικής και επαγγελματικής τους εμπειρίας, καθώς και της εμπειρίας σε ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:30-14:00 στο ΕΚΚΕΕ ΟΚΑΝΑ Παράρτημα Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση:Μοναστηρίου 4,Τ.Κ.546 27.Για την υποβολή της αίτησης ή για περισσότερες πληροφορίες: Γραμματεία ΕΚΚΕΕ, τηλ.: 2310-566136-37.

Πηγή: proslipsis.gr

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.