Δωρεάν σεμινάρια κινηματογράφου από Ελληνική ακαδημία

περιεχόμενο

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, διοργανώνει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων και εργαστηρίων από τους βραβευμένους της, όλων των ειδικοτήτων του κινηματογράφου.

Με τίτλο «Film Factory»,η Ακαδημία ξεκινά την εκπαιδευτική της δράση, το τριήμερο 15, 16 και 17/12, και οι διδάσκοντες προσφέρουν το χρόνο και τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ), φιλοδοξεί εκτός από την απονομή των ετήσιων κινηματογραφικών της βραβείων, να θεμελιώσει «έναν ακόμη ετήσιο θεσμό, που θα έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό και χρήσιμο όχι μόνο για τους νέους κινηματογραφιστές, αλλά για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις πτυχές της οπτικοακουστικής δημιουργίας».

Η διοργάνωση αυτή της ΕΑΚ, αποσκοπεί επίσης στην όσμωση μεταξύ των σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών (σχολές υποκριτικής, κιν/φου, εικαστικών τεχνών, ωδεία, κ.α.) όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Σημαντικός αρωγός του εγχειρήματος, είναι η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Πηγή: ΑΠΕ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.