ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Σεμινάρια για τη γεωθερμία

περιεχόμενο

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια με αντικείμενο «Γεωθερμία για Θέρμανση και Ψύξη» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EmPower που αφορά την Ενθάρρυνση των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την δικτύωση τους στις Έξυπνες Ενεργειακές λύσεις και στις νέες αγορές.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα για την πρώτη εβδομάδα των σεμιναρίων είναι το εξής:

Τετάρτη 12 Ιουνίου: 17.00-22.00 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Πέμπτη 13 Ιουνίου: 17.00-22.00 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν σεμινάρια για τις Αντλίες Θερμότητας.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερομένους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με το ΚΤΕ Δυτικής Μακεδονίας στα τηλέφωνα 24610 68044-5, είτε με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης στα τηλέφωνα 24610 53560-1-2, είτε με το ΤΕΕ/ΤΔΜ στα τηλέφωνα 24610 28030/30103.

Πηγή: www.energypress.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.