Σεμινάρια ξένων γλωσσών και Η/Υ από δήμο Αμαρουσίου

περιεχόμενο

Σεμινάρια ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για την περίοδο 2012 – 2013 διοργανώνει η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου για τους δημότες και κατοίκους της πόλης.

Επιπλέον, υπάρχει ειδική πρόβλεψη για μειωμένο κόστος συμμετοχής για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ, κ.α.).

Ειδικότερα, στο σεμινάριο ξένων γλωσσών, θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στην Αγγλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα.

Αντίστοιχα, το σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών περιλαμβάνει προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, και Ms Outlook.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Κόστος Παρακολούθησης

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο ξένων γλωσσών είναι 40 ευρώ μηνιαίως, (30 ευρώ για τους δημότες και τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Παράλληλα η συμμετοχή στο σεμινάριο για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 88 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για τους δημότες και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται

Τα μαθήματα αρχίζουν στις 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου 2013.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).

Που θα υποβάλλονται οι αιτήσεις

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμός ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213-20.38.247 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09:00π.μ. έως τις Ο3:00μ.μ.

Πηγή: tromaktiko.blogspot.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.