Σεμινάρια αγροτικού μάρκετινγκ από την Αγρεπιχειρείν

περιεχόμενο

Στη διάχυση της γνώσης σχετικά με την δημιουργία επώνυμων μαρκών αγροτικών προϊόντων καλύπτοντας όλα τα στάδια από την ιδέα, μέχρι την πώληση των προϊόντων στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποσκοπούν τα σεμινάρια αγροτικού μάρκετινγκ που διοργανώνει η εταιρεία Αγρεπιχειρείν, στην Αθήνα (Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, στάση metro Κεραμεικός), στις 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κ. Κώστας Μπαλάφας Marketeer & Entepreneur, MSc in Marketing AUEB (Senior Brand Manager FMCG Friesland Campina, Vivartia, Chipita), ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ο ένας από τους ιδρυτές της εταιρίας Olive Vision η οποία βραβεύτηκε το 2014 από το περιοδικό «Γαστρονόμος» με το βραβείο «Παραγωγής Ελαιολάδου».

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τα κάτωθι σεμινάρια:

1. «Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας επώνυμη μάρκα αγροτικού προϊόντος. Τα στάδια από την παραγωγή μέχρι τον τελικό καταναλωτή».
Στο σεμινάριο αυτό, αναλύονται και εξετάζονται όλα τα στάδια από την ιδέα να ασχοληθεί κάποιος με τα αγροτικά προϊόντα και την συλλογή στοιχείων για την αξιολόγηση της επένδυσης, μέχρι την υλοποίηση με την σύσταση της εταιρείας και την δημιουργία του τελικού προϊόντος, ενώ παράλληλα ασχολείται με την προώθηση, την διαφήμιση και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας.

2. « Εξαγωγές και πώληση αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού». Το σεμινάριο αυτό ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι της παρουσίασης, της διαπραγμάτευσης & της πώλησης, της σύναψης ιδιωτικών συμφωνητικών και τους όρους πληρωμής, καθώς και με τους τρόπους μεταφοράς και την συνολική εξαγωγική διαδικασία. Παράλληλα γίνονται αρκετά πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις ρόλων (role playing) με στόχο την πιο ουσιαστική εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες εργασίας και θα προσπαθήσουν να προωθήσουν την εξαγωγή των προϊόντων τους σε χονδρεμπόρους, μικρούς λιανέμπορους και αλυσίδες στο εξωτερικό.

Συστήνεται η παρακολούθηση και των 2 σεμιναρίων με την σειρά, χωρίς αυτό βέβαια να είναι υποχρεωτικό.

Τα δύο σεμινάρια της Αγρεπιχειρείν παρέχουν μοναδικές γνώσεις και απαντούν στα πραγματικά ερωτήματα όσων θέλουν να ασχοληθούν με το αγροτικά προϊόντα.
Τα σεμινάρια αυτά βοηθάνε πολλούς ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την δημιουργία νέας εταιρείας και νέων προϊόντων, αποκτήσουν μια εξαιρετική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν στις αγορές του Εξωτερικού και της Ελλάδας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας των προσπαθειών τους.

Απευθύνονται σε νέους και υφιστάμενους παραγωγούς, τυποποιητές, γεωργικούς συνεταιρισμούς, ανέργους, φοιτητές, δήμους & περιφέρειες.

Εισηγητές:

1. «Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας ανταγωνιστική μάρκα αγροτικού προϊόντος. Τα στάδια από την ιδέα στο τελικό προϊόν».
Παρουσιάζει ο κος Κώστας Μπαλάφας, Marketeer & Entepreneur, MSc in Marketing AUEB (Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita / Owner and founder of Olive Vision).
Ημερομηνία: Σάββατο 06/12/2014
Ώρα προσέλευσης: 9:30 – 9:45
Ώρα έναρξης: 10:00 – 17:00

2. « Εξαγωγές και πώληση αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού».
Παρουσιάζει οι κος Κώστας Μπαλάφας, Marketeer & Entepreneur, MSc in Marketing AUEB (Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita / Owner and founder of Olive Vision)
Ημερομηνία: Κυριακή 07/12/2014
Ώρα προσέλευσης: 9:30 – 9:45
Ώρα έναρξης: 10:00 – 17:00

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 211/7002719, 6973/308140 και 6945/463554.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.