Σεμινάρια αγροτικού marketing από την Αγρεπιχειρείν

περιεχόμενο

Δύο νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στην Αθήνα, η Αγρεπιχειρείν.

αγρεπιχειρείν

Σεμινάρια αγρεπιχειρείν

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σεμινάριο με τίτλο «Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας ανταγωνιστική μάρκα αγροτικού προϊόντος. Τα στάδια από την ιδέα στο τελικό προϊόν»  θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2014, ενώ μια μέρα μετά δηλαδή στις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο με τίτλο «Εξαγωγές και Πώληση αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού».

Στόχος των σεμιναρίων είναι η διάχυση της γνώσης σχετικά με την δημιουργία επώνυμων μαρκών αγροτικών προϊόντων καλύπτοντας όλα τα στάδια από την ιδέα, μέχρι την πώληση των προϊόντων στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τα δύο σεμινάρια της Αγρεπιχειρείν παρέχουν μοναδικές γνώσεις και απαντούν στα πραγματικά ερωτήματα όσων θέλουν να ασχοληθούν με το αγροτικά προϊόντα.

Τα σεμινάρια αυτά βοηθάνε πολλούς ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την δημιουργία νέας εταιρείας και νέων προϊόντων, αποκτήσουν μια εξαιρετική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν στις αγορές του Εξωτερικού και της Ελλάδας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας των προσπαθειών τους.

Τα σεμινάρια παρουσιάζουν  στις 25/1 ο κ. Κώστας Μπαλάφας Marketeer & Entepreneur, MSc in Marketing AUEB (Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita / Owner and founder of Olive Vision), ενώ στις 26/1 οι κ.κ. Κώστας Μπαλάφας και Σπύρος Φενερλής.

Κόστος συμμετοχής: 110 ευρώ + ΦΠΑ 23%
Χώρος: Μιλτιάδου 18, 1ος όροφος, Μοναστηράκι

Για περισσότερες πληροφορίες /κρατήσεις, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο: www.agrepixeirein.gr, ή στα τηλέφωνα: 211/7002719, 6973/308140 και 6945/463554.

Πηγή: agronews.gr

Μπορείτε να δείτε τoν κατάλογο με τα υπόλοιπα σεμινάρια, επίσης μην ξεχνάτε να δείτε την κατηγορία προθεσμίες ώστε να μένετε ενήμεροι σχετικά με τις καταληκτικές ημερομηνίες των εκδηλώσεων που σας ενδιαφέρουν.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.