περιεχόμενο

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται στην Πάτρα ο διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας “Rising Ideas-startup competition” στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδος (ΕΣΥΝΕΔΕ).

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες επιχειρηματικότητας έτσι ώστε να εξελιχθούν, να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

  • Υπό ίδρυση επιχειρήσεις ή νεοφυείς επιχειρήσεις με χρόνο ζωής μικρότερο των 5 ετών.
  • Επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση απο επενδυτές.
  • Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που να έχουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η ύπαρξη εταιρείας και ούτε τίθενται ηλικιακά ή γεωγραφικά κριτήρια.

Η κατάθεση της επιχειρηματικής ιδέας γίνεται μέσω της φόρμας συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013.

Οι επικρατέστερες ομάδες θα διαγωνιστούν ζωντανά σε κοινό στο Rising Ideas-live pitching event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013.

Αξιολογητές θα είναι έμπειροι άνθρωποι από τον πανεπιστημιακό κ επιχειρηματικό κόσμο. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν και άνθρωποι από επενδυτικά funds άλλα κ angel investors. Έπαθλα θα είναι ένας κύκλος mentoring & accelerating και ένα εξάμηνο incubation σε νέο συνεργατικό χώρο που δημιουργείται στην Πάτρα.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.