Πρωτοποριακά προγράμματα επιχειρείν – Kauffman FastTrac

περιεχόμενο

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το επιτυχημένο σε όλο τον κόσμο σύστημα ανάπτυξης νέων καθώς και υφιστάμενων επιχειρήσεων Kauffman FastTrac®.

Ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχής γνώσεων και εμπειριών

Το πρόγραμμα Kauffman FastTrac ® είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα εμπειρικής ανάπτυξης δεξιοτήτων για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Περιλαμβάνει:

  • Eιδικά σεμινάρια συνολικής διάρκειας 30 ωρών
  • 10 περιεκτικές ενοτήτες
  • Ανοιχτό διάλογο μεταξύ συμμετεχόντων και ειδικευμένων συμβούλων
  • Διαδραστικές τακτικές βελτίωσης γνώσεων
  • Μελέτη βέλτιστων πρακτικών
  • Συνεργατικές μεθόδους και προσεγγίσεις
  • Εφ’ όρου ζωής πρόσβαση σε χρήσιμα και αξιόπιστα online εργαλεία και πηγές πληροφόρησης για την επιχειρηματικότητα.

Οι αιτήσεις άνοιξαν για τον Σεπτέμβριο του 2013

Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια κερδοφόρο εταιρεία ή να εξελίξουν μια υφιστάμενη επιχείρηση σε έναν πραγματικά ανταγωνιστικό οργανισμό, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο μοναδικών προγραμμάτων:

  • FastTrac® NewVenture™: Προσφέρει σε δυνητικούς επιχειρηματίες τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν μια αποτελεσματική επιχειρηματική ιδέα, να καθορίσουν τη βιωσιμότητά της, και περιγράψουν τα κρίσιμα βήματα για επιτυχή έναρξη.
  • FastTrac® GrowthVenture™: Ένα απαιτητικό πρόγραμμα με στόχο τη διερεύνηση ευκαιριών ανάπτυξης και την αναμόρφωση διαδικασιών για υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και, κατά συνέπεια, να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές! Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, καθώς και για τις υποτροφίες που υποστηρίζει η Αμερικάνικη Πρεσβεία Αθηνών, μπορείτε να βρείτε εδώ: metavallon.org/fasttrac/

Μοντέλο δοκιμασμένο και αποτελεσματικό

To Ewing Marion Kauffman Foundation ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Ιδρύθηκε από τον Ewing Marion Kauffman στα μέσα της δεκαετίας του ’60 στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα μέσα από τα προγράμματα FastTrac®, από το 1993 μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 350.000 επιτυχημένοι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο.

Η Metavallon, ο καινοτόμος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει συστηματικά και καθολικά επιχειρήσεις πρώιμου σταδίου, έχει ήδη ενσωματώσει ως αποκλειστικά πιστοποιημένος συνεργάτης με επιτυχία το Kauffman FastTrac® στο επιλεκτικό πρόγραμμα επιτάχυνσης (accelerator) του οργανισμού. Η υλοποίησή του δε για κάθε επιχειρηματία, είτε δυνητικό είτε ήδη εν δράσει, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πολύτιμης συνεργασίας με το ΑLBA Graduate Business School at The American College of Greece, τον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στην χώρα μας.

 

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.