Προκήρυξη 6 θέσεων εργασίας στα ΕΛΤΑ Κιλκίς

περιεχόμενο

Με προκήρυξη τους τα ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ ανακοινώνουν τις προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δίκαιου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού 6 ατόμων ( 3 ειδικότητας ΔΕ εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 3 ειδικότητας ΔΕ Διανομέων ) πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των ΕΛΤΑ που εδρεύουν στον Νομό ΚΙΛΚΙΣ.
Οι θέσεις θα καλύψουν ανάγκες σε Ταχυδρομεία των Δήμων του Νομού ΚΙΛΚΙΣ ,οι θέσεις αναγράφονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη των ΕΛΤΑ για το Νομό Κιλκίς που σας παραθέτουμε παρακάτω.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη των ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ στο Νομό ΚΙΛΚΙΣ ξεκινάει 24-08-2012 και λήγει 03-09-2012.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ στο Νόμο ΚΙΛΚΙΣ καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχυδρομικό ΚατάστημαΚιλκίς Δημητράκου 4 ΤΚ 61100 ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΛ:2341024265 Στον φάκελο οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράφουν την ένδειξη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 40/2012 υπόψη κυρ Ηρακλή Στοικου .

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΕΔΩ

Πηγή: http://kilkistoday.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.