Βασικές Aρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Διάρκεια

40 ώρες

Περιοχή

Αθήνα

Τιμή

Έναρξη

01/12/2023

Σχετικά με το σεμινάριο

Εισηγητής

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και πρακτικών γνώσεων.
Παναγιώτης Bελισσαρίου
Περικλής Κατριβάνος
Μαρία Μεταξογένη
Ανδρέας Κουτσοσπύρος
Κωνσταντίνος Μπέλσης

Σε ποιους απευθύνεται

To πρόγραμμα Diploma In Sales Management είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες, μιας και σας επιτρέπει να εργάζεστε και παράλληλα να ολοκληρώσετε ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, πλήρως προσαρμοσμένο στo ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα σας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
Sales Managers
Account Executives
Team Leaders
Σε στελέχη άλλων τμημάτων που έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή με πελάτες και επιθυμούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική συνεργασία.
Σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στο χώρο των πωλήσεων καθώς επίσης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και Startupers, που επιθυμούν να αναπτύξουν το απαραίτητο υπόβαθρο προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν την κερδοφορία της εταιρία τους.

Σκοπός

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορείτε:

1.Να είστε αποτελεσματικοί στην επαφή με τους πελάτες χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων.

2.Να κατανοείτε τις βασικές έννοιες και λειτουργίες του marketing και την επίδραση του στις πωλήσεις της επιχείρησης.

3.Να κατανοείτε το πλαίσιο του σύγχρονου Customer Service και να εφαρμόζετε τεχνικές αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών.

4.Να αναπτύξετε τις managerial δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε, να αναπτύξετε και να διοικήσετε ομάδες πωλήσεων

5.Να διεξάγετε αποτελεσματικές στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης.

6.Να κατανοείτε το ρόλο και τα καθήκοντα του Key Account Manager και να μπορείτε να σχεδιάζετε ένα πλάνο διαχείρισης πελατών.

7.Να κατανοείτε βασικές οικονομικές έννοιες και εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ορθή λήψη αποφάσεων.

8.Να εστιάζετε και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους πελάτες της αγοράς/στόχου μέσω της σωστής οργάνωσης του τμήματος πωλήσεων αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σε ένα διαρκές μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και έντονο ανταγωνισμό οι εταιρίες αναζητούν και χρειάζονται στελέχη πωλήσεων με τα εξής βασικά στοιχεία: Εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, ικανότητα να συνεργάζονται με τους πελάτες και να δημιουργούν ένα αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων.
Το πρόγραμμα Diploma In Sales Μanagement έχει ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα σύνολο βασικών θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, πάνω στις αρχές του Sales Management αναλύοντας τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία.
Εμπλουτίζοντας τη γνώση με νέα δεδομένα και εξελιγμένες τεχνικές οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν και να χειρίζονται καταστάσεις που προκύπτουν στο τμήμα πωλήσεων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
H διδασκαλία βασίζεται στη διαδραστική προσέγγιση. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις και τεχνικές, άμεσα εφαρμόσιμες στην εργασιακή και επιχειρηματική σας δραστηριότητα, με ειδική μεθοδολογία και σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης όπως: Class Presentations, Case Studies, Syndicate Cases, Role Playing Practical Exercises, Focus Examples, Group Projects, Game-based learning.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

 • Effective Communication Skills for Sales Professionals and best- selling techniques
 • Marketing for Successful Sales
 • Customer Service Experience
 • Managing a sales team
 • Sales Negotiations Dynamics
 • Key Account Management
 • Financial Tools for Sales Professionals
 • Market Analysis & Strategic Sales Planning
 • Organizing and Managing Sales Team/Territory Management

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Mετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κάτοχοι, ενός υψηλού κύρους πιστοποιητικού από το ISM EDUCATION του Ηνωμένου Βασιλείου (Εndorsed by ISM EDUCATION) που θα αποδεικνύει τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους στον τομέα των πωλήσεων.
Επίσης το πιστοποιητικό θα έχει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία ενός από τους ιστορικότερους και σημαντικότερους φορείς εκπαίδευσης σε προγράμματα πωλήσεων.

 Το πρόγραμμα προσφέρεται σε :

 • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ.Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
 • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων.
 • E-learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω των υπερσύγχρονων πλατφορμών του IST College.
 • Mixed : Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το σεμινάριο στα Social media σας!

Ο φορέας

τεστ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το σεμινάριο μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση.

Σχετικά Σεμινάρια