Παιδικός σταθμός ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ

Στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό μας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης φροντίζουμε, ώστε το περιβάλλον να ενθαρρύνει τη μάθηση αξιοποιώντας τη φυσική περιέργεια των παιδιών και την έμφυτη διάθεση τους για εξερεύνηση και ανακαλύψεις.

Τηλέφωνο

+30 2310 486333

Email

info@paidikorama.gr

Website

www.paidikorama.gr

Περιγραφή

Το πρώτο «ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ» ιδρύθηκε το 1994 σε περιοχή του Δήμου Πανοράματος από την Ειρήνη Οικονόμου, απόφοιτη του τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. και τον σύζυγο της Σταύρο Λυκούδη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. Προερχόμενοι και οι δύο από τον χώρο της εκπαίδευσης, οραματιστήκαμε τη δημιουργία ενός σχολείου που θα αντηχούσε κάθε μέρα από γέλια ξεκαρδιστικά και θα έλαμπε από παιδικά χαμόγελα και αποφασίσαμε να αφιερωθούμε στην προσχολική ηλικία βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών. Από τότε καλωσορίζουμε κάθε χρόνο στον παιδικό σταθμό μας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης καινούρια παιδάκια που έρχονται να ενταχθούν στη μεγάλη μας οικογένεια, χτίζουμε υπέροχες παιδικές αναμνήσεις, ανατρέφουμε, φροντίζουμε, αγκαλιάζουμε. Το 2002 ολοκληρώσαμε την κατασκευή των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών μας και μεταφερθήκαμε στο καινούριο μας σχολείο, ένα σχολείο που αποτελεί καινοτομία στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, ένα σχολείο πρότυπο σχεδιασμού και αισθητικής, ένα σχολείο που λούζεται καθημερινά από τον ήλιο και το φως.

Με την καθιέρωση της υποχρεωτικότητας της φοίτησης στο νηπιαγωγείο ιδρύσαμε και λειτουργούμε από το 2008 ιδιωτικό νηπιαγωγείο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Photo gallery

Στον χάρτη

Προγράμματα σπουδών