Παιδικός σταθμός Ουράνιο Τόξο

Ο Σταθμός μας διαθέτει καλαίσθητους, φωτεινούς και ευχάριστους χώρους, με χρώματα και διακόσμηση που στοχεύει αφενός στην ανάπτυξη του αισθητικού κριτηρίου τους και αφετέρου στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα λειτουργεί ως αρωγός για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Τηλέφωνο

+30 22410 28042

Email

info@ouraniotoxorodos.gr

Website

www.ouraniotoxorodos.gr

Περιγραφή

Βασική αρχή μας είναι η ανάγκη που έχει το παιδί να ζει στο δικό του χώρο και στο δικό του οικογενειακό περιβάλλον από τα πρώτα βήματα της ζωής του. Γι’αυτό το λόγο δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα τον παιδικό σταθμό.

Η κύρια επιδίωξή μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους μέσα από την κοινή ζωή και την δημιουργική απασχόληση.

Προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις δεξιότητές τους κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Υποδεχόμαστε τα παιδιά με πολλή αγάπη στο αμέσως επόμενο βήμα, μετά την αγκαλιά της οικογένειάς τους και με υπομονή και μεθοδικότητα φέρνουμε το παιδί σε επαφή με πολλά ψυχοκινητικά, κοινωνικά, γνωστικά και συναισθηματικά ερεθίσματα.

Photo gallery

Στον χάρτη

Προγράμματα σπουδών