Πτυχίο στην Επικοινωνία Επιχειρήσεων

Προπτυχιακά από το κολλέγιο New York College. Αναγνωρισμένα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με διακεκριμένα διεθνή πανεπιστήμια.

Διάρκεια

2 έτη

Επίπεδο

Προπτυχιακό

Γλώσσα

Αγγλικά

Περιοχή

ΑθήναΘεσσαλονίκη

Τιμή

12,000 

Σχετικά με το πτυχίο

Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College, με ειδικότητα στην Επικοινωνία Επιχειρήσεων και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

Κατανοούν το αντικείμενο και δυναμική της Επικοινωνίας, των ΜΜΕ, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης, και του Marketing, όπως επίσης και νομικά θέματα και ηθικά ζητήματα σχετικά με την λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων.
Έχουν βασική γνώση για τις πολιτικές, κοινωνικές, νομικές, ρυθμιστικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως επίσης και στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής.
Εφαρμόζουν τις γνώσεις τους αναλυτικά και κριτικά σε πραγματικές καταστάσεις, όπως π.χ. στην εκπόνηση επικοινωνιακής ανάλυσης και στην χάραξη επικοινωνιακής στρατηγικής, προκειμένου να αναλύουν τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις της επιχείρησης, να αναγνωρίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, να εκτιμούν ρεαλιστικά τους συναφείς επιχειρηματικούς κινδύνους, καθώς και ποιες αλλαγές χρειάζονται στην επικοινωνιακή της στρατηγική.
Έχουν λειτουργική γνώση του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού περιβάλλοντος επιχειρηματικών, κυβερνητικών και πολυπολιτισμικών ζητημάτων.
Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το πτυχίο στα Social media σας!

Το NEW YORK COLLEGE είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ιδιωτικό κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα: το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με διεθνή εμπειρία στην ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, με 34 χρόνια ακαδημαϊκής παρουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

ημερομηνία έναρξης:

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το πτυχίο μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση.

Σχετικά Πτυχία