Κέντρο Ξένων Γλωσσών EVRAS

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρασιατικοί Ορίζοντες έχουμε ως κύριο σκοπό τη σωστή εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την  υλοποίηση του στόχου καθενός από εσάς!

Τηλέφωνο

+30 210 6526977

Email

info@evras.gr

Website

evras.gr

Περιγραφή

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών EVRAS έχουμε ως κύριο σκοπό τη σωστή εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την  υλοποίηση του στόχου καθενός από εσάς!

Από το 1987 μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχουμε ανοίξει πραγματικούς Ορίζοντες στην ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Διδάσκοντας Ευρωπαϊκές και Ασιατικές γλώσσες επί δεκαετίες , έχουμε συνεργαστεί με εταιρίες  απ΄όλο τον κόσμο , οι χιλιάδες μαθητές μας σήμερα ακολουθούν τα όνειρα τους,  έχουν αποκτήσει Πτυχία Γλωσσομάθειας , πτυχία απαραίτητα σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει μια θέση στην αγορά εργασίας, να σπουδάσει ή να εξειδικευθεί στο εξωτερικό, να ανοίξει τους Ορίζοντες του.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι τόσο γι αυτούς όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό μας!

Το έργο μας και η αξία μας φαίνεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Εκεί φαίνεται ποιος είναι πραγματικά το Νο 1 στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Με μέθοδο διδασκαλίας και πρόγραμμα από έμπειρους καθηγητές σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής προκειμένου να αξιοποιούμε στο 100% τα τεχνολογικά μέσα δίχως να χάνουμε τα οφέλη της “παραδοσιακής” διδασκαλίας.

Photo gallery

Στον χάρτη

Προγράμματα σπουδών