ΙΕΚ Themis

Το όραμα του MBS είναι να γίνει ένα ηγετικό ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Για να επιτύχει αυτό το όραμα, το MBS στοχεύει στην αδιάκοπη προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, στην επέκταση των λειτουργιών του και στην προσέλκυση υποψήφιων φοιτητών γύρω από τη Μεσόγειο.

Τηλέφωνο

+30 2810 342700

Email

admin@mbs.edu.gr

Website

www.collegeofcrete.gr

Περιγραφή

Εμείς στο Κολλέγιο Κρήτης MBS, μέλος του ομίλου Μ. ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ, σας μιλάμε για μια εμπειρία στην ποιοτική και εξειδικευμένη γνώση από το 1979 που δημιουργήσαμε και το πρώτο μας εκπαιδευτήριο.
​​
Σήμερα, μετά από 43 χρόνια μπορούμε και σας μιλάμε για δομές και συνεργασίες κύρους, με διεθνή αποδοχή, για παροχή σύγχρονης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι διεθνείς αγορές απαιτούν από τους σημερινούς πτυχιούχους ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να εξασφαλίσουν επιτυχημένη καριέρα στο δύσκολο και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Το Κολλέγιο Κρήτης MBS είναι Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, προσφέροντας αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα ισότιμα των Ελληνικών Δημοσίων Πανεπιστημίων.
​Οι διεθνείς συνεργασίες του Κολλεγίου Κρήτης MBS ξεκίνησαν από το 1979, με διακεκριμένα κρατικά Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, παρέχουν υψηλής ποιότητας Ανώτατη Εκπαίδευση. Η εκπαίδευση των φοιτητών του Κολλεγίου Κρήτης MBS, πραγματώνεται σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια.

Η ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική έρευνα που δίνουν τα συνεργαζόμενα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας των προγραμμάτων σπουδών τους. Το σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον του Κολλεγίου Κρήτης MBS δημιουργεί τις άριστες προϋποθέσεις υλοποίησης αυτών των προγραμμάτων, σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών.
Η διοίκηση, η ακαδημαϊκή ομάδα και οι φοιτητές του Κολλεγίου Κρήτης MBS επιτυγχάνουμε και υλοποιούμε τους στόχους μας για μια ακόμη πιο αποτελεσματική Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Σ’ αυτό το περιβάλλον καλείστε να ενταχθείτε και με αυτή την ομάδα να εκπαιδευτείτε και να αναπτυχθείτε.
Καλή Επιτυχία στις σπουδές σας.

Photo gallery

Στον χάρτη

Προγράμματα σπουδών