Προγράμματα στη Λογιστική και Ελεγκτική

περιεχόμενο

Tο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του KEK του ΕΚΠΑσυνδιοργανώνουν και λειτουργούν από κοινού επιμορφωτικά προγράμματα μονοετούς και διετούς φοίτησης με έμφαση στηΛογιστική και Ελεγκτική που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45%).

Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΚΕΚ του ΕΚΠΑ. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων είναι σύμφωνο με τους διεθνείς επαγγελματικούς τίτλους ACCA, CFA, CIMA, CIA, CISA.

Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α. Οι απόφοιτοι Λυκείου θα παρακολουθήσουν δωρεάν προπαρασκευαστικό μάθημα στη λογιστική μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Προγράμματα:

Professional Certificate (Μονοετή προγράμματα φοίτησης)

Advanced Professional Certificate (Διετή προγράμματα φοίτησης)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το σύνολο των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 1/11/2013
Έναρξη Παρακολούθησης: 4/11/2013

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.36.89.465 ή στο email: iesoel@elke.uoa.gr

Πηγή: in.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.