ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Άνεργων 30 έως 45 ετών

περιεχόμενο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

«Προώθηση στην Απασχόληση ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ»

Το πρόγραμμα κατάρτισης  περιλαμβάνει i) το θεωρητικό μέρος της επαγγελματικής κατάρτισης των ωφελουμένων στις ειδικότητες ΤΠΕ όπως προσδιορίζονται στην παρούσα, συνολικής διάρκειας 400 ωρών και ii) την πρακτική άσκηση – on the job training- (βλ. ορισμό παρακάτω) των ωφελουμένων σε συναφείς θέσεις, συνολικής διάρκειας 200 ωρών. Η συνολική διάρκεια τους προγράμματος κατάρτισης (θεωρία και πρακτική άσκηση) δεν θα υπερβαίνει τους 7 (επτά) μήνες.

To Εκπαιδευτικό Επίδομα περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης το οποίο ανέρχεται σε: 2.000,00 Ευρώ (400 ώρες*5,00 ευρώ/ώρα) και το επίδομα πρακτικής άσκησης το οποίο ανέρχεται σε: 800,00 Ευρώ (200 ώρες*4,00 ευρώ/ώρα). Τα ποσά αυτά έχουν οριστεί σύμφωνα με τις Γενικές Κατευθυντήριες Γραμμές.

Περισσότερα ΕΔΩ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.