Πρόγραμμα Κατάρτισης Ξεναγών

περιεχόμενο

Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την έναρξη ταχύρρυθμου προγράμματος διάρκειας δύο (2) μηνών για την κατάρτιση απόφοιτων των πανεπιστημιακών τμημάτων ιστορίας και αρχαιολογίας και χορήγηση άδειας επαγγέλματος ξεναγού.

Ο φορέας και ο τόπος υλοποίησης ορίστηκε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ η περίοδο του προγράμματος ορίστηκε από τις 17 Φεβρουαρίου 2014 έως 17 Απριλίου 2014.

Ο αριθμός των καταρτιζόμενων ορίστηκε στα 40 άτομα και στην περίπτωση που ο αριθμός των επιλεγέντων είναι μικρότερος από τριάντα (30), το πρόγραμμα δεν θα υλοποιηθεί.

Oι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 24/01/2014 τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν. Τα δίδακτρα αναμένεται να κυμαίνονται από 700 έως 934 ευρώ. Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα μετακίνησης που απαιτούνται για την πραγματοποίηση επισκέψεων σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, εκτός Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή των καταρτιζομένων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης τυπικών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.