Πρόγραμμα διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας από τον όμιλο UNESCO Πειραιώς

περιεχόμενο

Πρόγραμμα διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας για προχωρημένους μαθητές από ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων πρόκειται να λειτουργήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου νέο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας στο Πολιτιστικό Κέντρο «INTERNATIONALACTIONART» (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 4 – Νίκαια 210-4110678 και 210- 4967757).

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, που είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου και ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να προχωρήσουν στην απόκτηση των πτυχίων LOWER – FCE (B2 LEVEL) και  PROFECIENCY (C2 LEVEL) Πανεπιστημίου Cambridge, Michigan, City & Guilts και Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα. Γεωργία Γιαννακάρου με πολύχρονη εμπειρία, άριστη κατάρτιση και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Cambridge Αγγλίας.

Ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών, θα σχηματιστούν τμήματα κατά το δυνατόν ομοιογενή με μία μικρή οικονομική συμμετοχή και θα χρειασθεί από τους μαθητές μικρή οικονομική συμμετοχή.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε ειδικές κατηγορίες και συγκεκριμένα σε ανέργους, σε εργαζόμενους που έχουν χαμηλό εισόδημα, σε απόρους, σε ΑΜΕΑ, σε μονογονεϊκές οικογένειες, σε πολυτέκνους  και γενικότερα στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες καθώς και στα μέλη του Ομίλου.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στα νέα γραφεία του Ομίλου ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων στη Διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1- Νίκαια, Περιβολάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Ομίλου 210- 4179797, 210-4110678 και 210-4967757. 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.