Πρακτική Άσκηση στην Ashoka

περιεχόμενο

Η Ashoka, ο διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε από τον Bill Drayton, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 1980 έχοντας επιλέξει και υποστηρίξει περισσότερους από 3.000 επιτυχημένους κοινωνικούς επιχειρηματίες σε περισσότερες από 80 χώρες.

Οι Ashoka Fellows είναι γνωστοί για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματά τους και τις αλλαγές που έχουν επιφέρει στα κοινωνικά συστήματα όπου δραστηριοποιούνται.

Η Ashoka ετοιμάζει την έναρξη υποστήριξης δράσεων κοινωνικής επιχειρηματικότητας και στην Ελλάδα και για το σκοπό αυτό αναζητά δημιουργικούς, ανεξάρτητους και ενθουσιώδεις ανθρώπους για πρακτική άσκηση, προκειμένου να συμβάλλουν στην έναρξη δράσεων ανάπτυξης και καινοτομίας στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη θέση μπορείτε να βρείτε στο πλήρες αρχείο της ενημέρωσης από την Ashoka. Επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να βρείτε και στον ιστοτόπο της Ashoka, όπου μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας.

Πηγή: ΜΟΚΕ ΟΠΑ

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.