Πρακτική άσκηση φοιτητών για ελληνικές επιχειρήσεις σε Χονγκ Κονγκ ή Κίνα

περιεχόμενο

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Hong Kong Baptist University (HKBU), μέσω του προγράμματος Metropolitan Attachment Programme (MAP), διοργανώνει κάθε καλοκαίρι πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 200 τελειόφοιτων φοιτητών.

Συγκεκριμένα:

– Κάθε επιχείρηση απασχολεί ένα ή δύο φοιτητές για διάστημα 6-8 εβδομάδων (σε αγγλόφωνο, αν είναι δυνατόν, περιβάλλον).

– Οι φοιτητές δεν πληρώνονται από τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, αν η ξένη εταιρεία θέλει, όμως, μπορεί να προσφέρει κάποιου είδους βοήθεια στους φοιτητές (π.χ. γεύματα, οικονομική διαμονή).

– Το πανεπιστήμιο φροντίζει πλήρως την ασφαλιστική κάλυψη των φοιτητών και καλύπτει ένα μέρος του κόστους των εισιτηρίων.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα μπορούσε να παρουσιάσει ενδιαφέρον για κινέζικες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να αναπτύξουν δραστηριότητα στο Χονγκ Κονγκ και/ή την Κίνα, καθώς στο πανεπιστήμιο HKBU φοιτούν σπουδαστές τόσο από το Χονγκ Κονγκ όσο και από την ηπειρωτική Κίνα.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό για το καλοκαίρι 2013 λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο: http://sa.hkbu.edu.hk/career/metropolitan_attachment_programme.

Πηγή: kathimerini.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.