Ίδρυμα Μποδοσάκη: Επιχορήγηση 10 θέσεων για πρακτική άσκηση

περιεχόμενο

Tην επιχορήγηση 10 θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών σε επιχειρήσεις στη Γερμανία, προκηρύσσει το Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η πρακτική άσκηση αρχίζει το Νοέμβρη του 2013 και οι υπότροφοι θα λαμβάνουν από το Ίδρυμα Μποδοσάκη μηνιαία επιχορήγηση.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 26 Ιουλίου 2013 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των οποίων τόσο το πρώτο πτυχίο όσο και το μεταπτυχιακό περιλαμβάνεται στις παρακάτω ειδικότητες:

  • Οικονομικών Επιστημών, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας
  • Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
  • Γ. Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μεταλλειολόγων Μηχανικών, Χημικών
  • Μεταξύ άλλων απαιτούνται άριστες γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 32ο έτος της ηλικίας τους.

Ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 26η Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των υποτροφιών, αλλά και τα έντυπα της αίτησης, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα: www.bodossaki.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.