Πρακτική Άσκηση Φοιτητών σε Δημοτικά Σχολεία

περιεχόμενο

Οι φοιτητές των τμημάτων Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας , Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Γρεβενών, Δράμας, Εβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015-16.

Τα παραπάνω αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το υπουργείο Παιδείας σημειώνει στο έγγραφο ότι η άδεια για πρακτική άσκηση χορηγείται εφόσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών της τάξης με τις προϋποθέσεις που ακολουθούν:

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.