Πρακτικές Συμβουλές για πωλητές (Κομοτηνή)

περιεχόμενο

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, επαγγελματίες πωλητές και σε όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στις πωλήσεις, με πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις.

Σκοπός:

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε γνωρίσει μια σειρά από μικρά και μεγάλα πρακτικά μυστικά τα οποία θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας άμεσα, χωρίς πρόσθετα κόστη.

Περιγραφή:

Σε αυτό το σεμινάριο θα αναφέρουμε μικρά και μεγάλα πρακτικά μυστικά και συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα από εμάς να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στις πωλήσεις.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα γνωρίζετε μυστικά που μας έχουν φανερωθεί από τη μελέτη της λειτουργίας του εγκεφάλου (neuromarketing) τα τελευταία χρόνια,αλλά και συμβουλές από την εμπειρία όλων των μεγάλων πωλητών των τελευταίων χρόνων. Επίσης, θα μιλήσουμε για την αντιμετώπιση της πώλησης ως μια διαδικασία με τον πελάτη στο κέντρο της, αλλά και για το μοντέλο A.I.D.A για τις πωλήσεις. Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαδραστική παρουσίαση των θεμάτων με ασκήσεις και συζήτηση.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα προσέλευσης 9:00 το πρωί.

Τόπος Διεξαγωγής: Κομοτηνή, ο χώρος θα ανακοινωθεί. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310.466.481

Κόστος: Το σεμινάριο διαρκεί 6 ώρες και το κόστος συμμετοχής είναι 84€.

Για εγγραφές μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 50€

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.