Ημέρα Πληροφόρησης: Γνωρίστε τη ΓΣΑ!

περιεχόμενο

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους φίλους της ΓΣΑ το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 από 12.00΄ έως 16.00΄ στην ετήσια Ημέρα Πληροφόρησης στις εγκαταστάσεις της Σχολής, Δημοκρίτου 6 & Ζηρίδη στο Μαρούσι (πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσεγγίσουν οι επισκέπτες τον παιδαγωγικό σχεδιασμό, τις προτάσεις και την ατμόσφαιρα της Σχολής. Για αυτό το λόγο όλοι οι χώροι της Σχολής και συγκεκριμένα το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το κεντρικό κτίριο θα είναι ανοιχτοί.

Κατά τις τακτικά προγραμματισμένες ξεναγήσεις στους χώρους της Σχολής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, τη Βιβλιοθήκη, τις αθλητικές εγκαταστάσεις (μεταξύ άλλων και την κλειστή πισίνα).

 width=Πειράματα στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών, εκθέσεις με εργασίες μαθητών, παρουσίαση διδακτικών ωρών, μουσικές παραστάσεις, σκετς, ποικίλες μορφές συμβολής των μαθητών και βέβαια «περίπτερα πληροφόρησης» στο φουαγιέ, μεταφέρουν μια ζωντανή εικόνα της σχολικής καθημερινότητας. Παράλληλα παρουσιάζονται και οι πολυπληθείς εξωδιδακτικές δραστηριότητες της Σχολής, όπως το  MUN (Model United Nations), το Summercamp, όμιλοι εργασίας κ.ά.

Η Διεύθυνση της Σχολής και το διδακτικό προσωπικό είναι φυσικά διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο. Γονείς των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών, δίνουν επίσης πληροφορίες για τη Σχολή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής www.dsathen.gr ή να καλέσουν στο 210/6199261-5.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.