Πιστοποίηση του σεμιναρίου της HELMEPA "Marine Environmental Awareness"

περιεχόμενο

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η HELMEPA ανακοινώνει ότι το Germanischer Lloyd πιστοποίησε το νέο σεμινάριό της “Marine Environmental Awareness” που προσφέρει στα μέλη της από τις αρχές του 2012. Το σεμινάριο κατάρτισε το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Διεθνούς Σύμβασης STCW και του σχετικού Model Course του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO).

 width=Το σεμινάριο αυτό είναι υποχρεωτικό για τους ναυτικούς που ξεκινούν θαλάσσια υπηρεσία ή την εκπαίδευσή τους μετά την 1η Ιουλίου 2013 και η HELMEPA θα συνεχίσει να το προσφέρει εντατικά στο ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών μελών της μαζί με τη γνώση που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στο δίπτυχο «πλοίο και περιβάλλον».

Η HELMEPA θα επιδιώξει την αναγνώριση του σεμιναρίου της από τις Σημαίες των πλοίων μελών της ώστε να έχει τη δυνατότητα να εκδώσει το απαιτούμενο Πιστοποιητικό. Για την εξυπηρέτηση δε των αναγκών των μελών της θα προγραμματίσει περισσότερα σεμινάρια αυτής της κατηγορίας για το 2013 προσθέτοντας και έκτακτα εκτός των δυο ήδη προγραμματισμένων μέχρι το τέλος του χρόνου, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Περισσότερα στο http://www.helmepa.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.