Πιστοποίηση Certified Systemic Analyst Professional (CSAP)

περιεχόμενο

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ) και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) σας καλωσορίζουν στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών της ΕΕΣΜ, Certified Systemic Analyst Professional (CSAP), με διεθνείς συμμετοχές.

Η σκέψη και η απόφασή σας να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό πιστοποιητικό διεθνούς κύρους με αναγνώριση στην Ελληνική και στη διεθνή αγορά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση λαμβανομένων υπ’ όψη των πολυεπίπεδων σύγχρονων απαιτήσεων. Η ΕΕΣΜ με το επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου CSAP αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού μεταξύ των σχετικών μεταπτυχιακών σπουδών και των απαιτήσεων της σύγχρονης αγοράς ενώ ταυτόχρονα στοχεύει να ενισχύσει με εξειδικευμένα προσόντα τους εν ενεργεία επαγγελματίες τους απασχολούμενους σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα. Στην ιστοσελίδα αυτή σας παρουσιάζουμε αναλυτικώς το CSAP ώστε η οριστική απόφασή σας για το CSAP να αποτελέσει θεμέλιο λίθο για τη μελλοντική επαγγελματική σας εξέλιξη.

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.