Ολοκληρωμένες λύσεις προς φοιτητές από την Pioneering education

περιεχόμενο

Ο εκπαιδευτικός όμιλος PIONEERING EDUCATION προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς του σπουδαστές του και πιο συγκεκριμένα:

Την υποστήριξη σε πανεπιστημιακές εργασίες, με στατιστικές αναλύσεις και περιπτωσιολογικές μελέτες (case studies).

Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους φοιτητές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ε.Α.Π., Α.Π.Κ.Υ., Ιδιωτικών Κολλεγίων, Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Πανεπιστημίων του Εξωτερικού, στο επιστημονικό πεδίο κατάρτισης τους, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες κατά τη διάρκεια του ερευνητικού τους έργου (Phd Project).

Την παροχή βοήθειας μέσω της διδασκαλίας πανεπιστημιακών μαθημάτων, με στόχο τις επιτυχίες των σπουδαστών του στις εξετάσεις των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ε.Α.Π., Α.Π.Κ.Υ., Ιδιωτικών Κολεγίων, Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Πανεπιστημίων του Εξωτερικού, καθώς και σε κατατακτήριες εξετάσεις.

Την υποστήριξη σε μεταφράσεις κειμένων (όπως ακαδημαϊκών) σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Σέρβικα με δυνατότητα επικύρωσης.

Δείτε περισσότερα στο www.pioneeringedu.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.