Παρουσίαση Προγραμμάτων MBA & Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας

περιεχόμενο

Το NETWORK Postgraduate Department, σε συνεργασία με το Rotterdam School of Management, Erasmus University διοργανώνει την ημερίδα με θέμα:

Παρουσίαση Προγραμμάτων MBA & Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας

ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2013
19:00 – 21:00
Ξενοδοχείο Golden Age

Μιχαλακοπούλου 57

Εισαγωγή

Η Αξία του Πτυχίου MBA στη Διεθνή Αγορά Εργασίας

Μέρος 1ο

Αναλυτική Παρουσίαση προγραμμάτων MBA του RSM

(Full-Time MBA, Executive MBA, Global Executive OneMBA)

Μέρος 2ο

Q&A και NETWORKING Session με Πτυχιούχους ΜΒΑ του RSM

Το Rotterdam School of Management (RSM) είναι το Business School του Erasmus University στην Ολλανδία. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά Πανεπιστήμια στην Ευρώπη ενώ καταλαμβάνει διαρκώς κορυφαία θέση στις κατατάξεις των Ευρωπαϊκών Business School.

Η ακαδημαϊκή δραστηριότητα του RSM επικεντρώνεται στην επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας οργανισμών κάθε μεγέθους από start-ups μέχρι και διεθνείς κολοσσούς μέσω πρακτικής εφαρμογής της επιχειρηματικής γνώσης.

Οι Σπουδαστές του RSM ΜΒΑ εξοπλίζονται με τα τελευταία εργαλεία και μεθοδολογίες του ‘επιχειρείν’ ώστε να ενισχύσουν την ικανότητα τους στη λήψη αποφάσεων καθώς και στη μετατροπή της γνώσης σε απτά αποτελέσματα δραστηριοποιούμενοι στις διεθνείς αγορές.

 Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης η Marketing & Admissions Manager του RSM Tinka Broeders θα αναλύσει κρίσιμα θέματα όπως:

  • Πως το Πτυχίο MBA του RSM συνδέεται με την Παγκόσμια Αγορά Εργασίας και ποιες ευκαιρίες απασχόλησης προκύπτουν με την ολοκλήρωση του προγράμματος
  • Ποια προγράμματα MBA είναι κατάλληλα για το υπόβαθρο και τηνεργασιακή εμπειρία του κάθε υποψήφιου & ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε περίπτωση
  • Πως η εμπειρία του RSM MBA ενισχύει το επαγγελματικό προφίλ και τα προσόντα ενός Manager

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με Πτυχιούχους ΜΒΑ του RSM.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.