Ενημερωτική παρουσίαση για τα Μεταπτυχιακά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

περιεχόμενο

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, στις 5 το απόγευμα, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (infosession). Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2012 ή, νωρίτερα, μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιοαγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά στα προγράμματα σπουδών, στα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και στο πρόγραμμα υποτροφιών.

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.ihu.edu.gr/ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr

Πηγή: http://www.kathimerini.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.