Παράταση στο πρόγραμμα ”καινοτομική επιχειρηματικότητα” στο Ν. Έβρου

περιεχόμενο

Δίνεται παράταση στην ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή των ωφελουμένων στο σχέδιο δράσης  «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα», που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΙΝ.Ε.ΕΜ. Δίκτυο προώθησης της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας και Eργασίας» και ορίζεται νέα καταληκτική ημερομηνία την 17η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι ομάδες που αφορά η Πράξη είναι :

  • Άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
  • Νέοι Επιστήμονες (Μηχανικοί, Περιβαλλοντολόγοι, Οικονομολόγοι, Γεωπόνοι, Βιολόγοι, Χημικοί, Απόφοιτοι πληροφορικής, κλπ)
  • Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

Βασικός Στόχος της Πράξης είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης δέσμης ενεργειών, οι οποίες θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα την ένταξη στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας 120 νέων επιστημόνων της περιοχής, αλλά και η ανάδειξη αναπτυξιακών προοπτικών και στρατηγικών με βάση την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα την εξωστρέφεια και την τόνωση της απασχόλησης.

Η Πράξη περιλαμβάνει δράσεις επιμόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων της ομάδας στόχου, δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης για την επαγγελματική ένταξη, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη καινοτομίας, η εκπόνηση μελετών, η δικτύωση και η ενημέρωση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά από 10:00 έως 14:00 στα γραφεία του Επιμελητήριου Έβρου, κα. Ραπτοπούλου Ελένα, τηλ. 2551026223 και 6978483728. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.