Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

περιεχόμενο

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Θα πραγματοποιηθεί για 7η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή άνω των 200 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ώρες συνεδρίου:

Παρασκευή 17/03: 13:30 – 21:00
Σάββατο 18/03: 10:30 – 21:00
Κυριακή 19/03: 10:30 – 20:30

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσουμε τους νέους μας, μέσα από 36 εισηγήσεις (πάνελ), σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Οι κλάδοι/τομείς είναι:

Ναυτιλία Τουρισμός Γεωργία
Φαρμακευτικός κλάδος Πληροφορική Logistics
FinTech Τρόφιμα Consulting
Διαφήμιση/Επικοινωνία Υψηλή Τεχνολογία Ασφάλειες
Κοινωνική επιχειρηματικότητα Ενεργειακός Κλάδος  Design

Ταυτόχρονα, θέλουμε να αναδείξουμε την ‘Άλλη Ελλάδα’, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 60 πάνελ, workshop, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης κτλ., με τη συμμετοχή άνω των 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών. Επίσης κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα “Business Days”.

Διοργανωτής είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικό που έχει συστήσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, εισηγητές και για εγγραφή στην ιστοσελίδα pan-orama.org.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.