«Πανεπιστήμιο Πολιτών» δημιουργεί η Περιφέρεια Αττικής

περιεχόμενο

«Πανεπιστήμιο Πολιτών», ονομάζεται ο νέος θεσμός που δημιουργούν η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το «Πανεπιστήμιο Πολιτών» θα διοργανώνει διαλέξεις με κορυφαίους πανεπιστημιακούς καθηγητές. Στόχος είναι οι πολίτες να ενημερώνονται με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητά τους, όπως η οικονομική κρίση, οι δυνατότητες εξόδου από αυτήν, η φορολογική μεταρρύθμιση, το τραπεζικό σύστημα, ο πολιτισμός, η επικοινωνία, η Ευρωπαϊκή ‘Ενωση, ο Πολιτισμός, τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα κ.α.

Οι πέντε θεματικοί κύκλοι διαλόγου και προβληματισμού θα είναι Οικονομία, Κοινωνικά Ζητήματα, Τέχνη, Ιατρικά Θέματα και Πολιτική.

Πηγή: protothema.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.