Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εκπαιδεύει την τουριστική αγορά

περιεχόμενο

 width=Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά και στην εξ αποστάσεως παροχή επιστημονικής και εξειδικευμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης στον ευρύτερο επιστημονικό χώρο του τουρισμού κεφαλαιοποιώντας το συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει σε πανελλήνια κλίμακα.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά και στην εξ αποστάσεως παροχή επιστημονικής και εξειδικευμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης στον ευρύτερο επιστημονικό χώρο του τουρισμού κεφαλαιοποιώντας το συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει σε πανελλήνια κλίμακα.

Μέσω του ΕΤΕΜ, Εργαστήριο Τουριστικών Ερευνών και Μελετών, που έχει ιδρύσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται προσέγγιση της τουριστικής αγοράς με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών της. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά αυτόνομων σεμιναρίων περίπου τριάντα (30), στηριζόμενα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στη Διοίκηση Τουρισμού με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντή του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατ’ εξαίρεση σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και στο σχεδιασμό, τη διοίκηση και την πολιτική του τουρισμού, καλύπτοντας ένα πολύ ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012, αν και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει,  και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).  Βασική καινοτομία του προγράμματος αποτελεί ο συνδυασμός τριών μεθόδων διδασκαλίας, δηλαδή της σύγχρονης και ασύγχρονης από απόσταση εκπαίδευσης καθώς και της δια ζώσης εκπαίδευσης μέσα από συναντήσεις.  Το κάθε σεμινάριο είναι διάρκειας δεκατριών (13) εβδομάδων (δηλαδή τριών μηνών) εντός των οποίων πραγματοποιούνται πενήντα (50) ώρες επικοινωνίας μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων.

Πηγή: http://traveldailynews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.