Πάει Λονδίνο το ParkAround

περιεχόμενο

Πάει Λονδίνο το ParkAround

Σε ParkAround μετονομάστηκε το Parking Defenders, ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά apps για smartphones, το οποίο κάνει τα πρώτα βήματα του στο εξωτερικό, ξεκινώντας από το Λονδίνο!

Το ParkAround προσφέρει σε κάθε οδηγό άμεση και γρήγορη πληροφόρηση του κόστους των ιδιωτικών σταθμών parking στην περιοχή του προορισμού του. Ωστόσο, η ουσιαστική καινοτομία του ParkAround είναι η πλατφόρμα δυναμικής τιμολόγησης που χρησιμοποιούν επιλεγμένοι χώροι στάθμευσης στην περιοχή της Αττικής και έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει στους οδηγούς που το επιλέγουν ειδικές τιμές έως και 80% φθηνότερες από το σύνηθες τιμολόγιο των χώρων στάθμευσης.
Το ParkAround ξεκίνησε το ταξίδι του το Μάρτιο του 2012 ως Parking Defenders, μια υπηρεσία ανταλλαγής ελεύθερων θέσεων parking. Μετά από πολύτιμα σχόλια, συζητήσεις, αλλά και εκτεταμένη έρευνα αγοράς το ενδιαφέρον στράφηκε στην αξιοποίηση των χιλιάδων κενών θέσεων των ιδιωτικών σταθμών parking. Πλέον, αριθμεί 16.000 χρήστες ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε χιλιάδες θέσεις parking που βρίσκονται σε περισσότερους από 25 σταθμούς parking σε όλη την Αττική.

Το Μάρτιο του 2013 επιλέχθηκε από το ολλανδικό RockStart Accelerator (ένα πρόγραμμα «εντατικής προπόνησης» για startups με διεθνή προσανατολισμό) στις 10 καλύτερες startups, ανάμεσα σε 400 συμμετοχές από όλο τον κόσμο,για ένα εξάμηνο εντατικής δουλειάς.

Πηγή: imerisia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.