περιεχόμενο

Το Open Coffee Thessaloniki ανοίγει τη νέα σεζόν με την 44η συνάντησή του. Όπως πάντα,  την 3η Τρίτη του μήνα (17 Σεπτεμβρίου 2013) στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η θεματική της συνάντησης σχετίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα.

Ομιλίες:

  • O Δημήτρης Μανδηλιωτης, φοιτητής του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών του Α.Π.Θ. μας μιλά για την Symbiosis, μια ομάδα που ξεκίνησε σαν παρέα φοιτητών με στόχευση σε εφαρμογές που υποβοηθούν άτομα με Alzheimer.
  • Ο Γιάννης Σαχσαμάνογλου, μας παρουσιάζει τη Mezolift, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται στην παραγωγή του πρώτου ηλιακού ανελκυστήρα.
  • Ο Πάρις Κασιδιάρης και η SourceLair επιστρέφουν στο Open Coffee Thessaloniki για να μας μιλήσουν για την πρόοδό τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Σύντομες παρουσιάσεις

  • Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα μας μιλά για τον διαγωνισμό “i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία” που φέτος πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, καθώς και για τη συνεργασία με τον διαγωνισμό καινοτομίας του ΑΠΘ του οποίου οι νικητές προκρίνονται, αν το επιθυμούν, στη Β’ φάση του i-bank.

Διαδικαστικά:

  • Συνάντηση κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
  • Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Facebook event εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.