περιεχόμενο

Η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της για το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.

Κατά τα γνωστά, η συνταγή περιλαμβάνει πολύ καφέ και διάθεση για νέες επιχειρηματικές γνωριμίες, απουσία γραβάτας. Το μπαρ του Μουσείου μας υποδέχεται με φιλικό μενού, ενώ πρόκειται να παραμείνει ανοικτό ως τα μεσάνυχτα.

Σε αυτή τη συνάντηση, οι παρουσιάσεις θα εστιάσουν στο marketing. Αναφορικά με αυτό, οι startups, εκ φύσεως, επιχειρούν το “ανέφικτο”: Να κάνουν γνωστό και δυνητικά επιτυχημένο ένα νέο, διαφορετικό προϊόν, με ελάχιστα χρήματα, σε ελάχιστο χρόνο.

Επί σκηνής θα βρεθούν άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει τα παραπάνω, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Οι παρουσιάσεις πρόκειται να αναφερθούν σε παραδείγματα, αποτυχίες και πρακτικά συμπεράσματα, αντί θεωριών. Συγκεκριμένα, οι ομιλητές και τα αντικείμενα στα οποία θα εστιάσουν έχουν ως εξής:

– Άρης Παπαγρηγορίου, UX Designer, Intale: Enterprise marketing / door-to-door & offline, επίσης rebranding

– Μιχάλης Γκόντας, Συνιδρυτής, Cookisto: Consumer marketing / PR & old media

– Γιώργος Σπανουδάκης, Συνιδρυτής, Pinnatta: Consumer marketing / app store & content

– Παναγιώτης Παπαδόπουλος & Γιάννης Βλαχογιάννης, Συνιδρυτές, Bugsense: Enteprise marketing / Events & growth hacking (bonus τα περί εξαγοράς από την Splunk)

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος του networking συνεχίζεται αμέσως μετά ως τα μεσάνυχτα. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Περισσότερα θα βρείτε και στο σχετικό facebook event.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.