Ομιλία Νεανικής Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη

περιεχόμενο

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ σας προσκαλεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 16:45 σε μια μοναδική ομιλία στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης στην BETA CAE Systems ΑΕ με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Συμβουλο κ Κουβράκη Παναγιώτη και θέμα “Η Ελλάδα της Καινοτομίας”.  Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:45 μπροστά από το προαύλιο του Νέου Δημαρχείου όπου θα μας μεταφέρουν στο Σχολάρι

Είσοδος δωρεάν

Παρακαλούμε λόγω του περιορισμένου των θέσεων μόλις 50 να δηλώσετε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στον σύνδεσμο!

Τις φόρμες εγγραφής τις αποστέλλετε συμπληρωμένες στα mail
stavropoulos_xristos@hotmail.gr ή στο tziogas.babis@gmail.com ή στο fax 2310 543-239

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα 6941599974 Τζίωγας Μπάμπης

“Ελάτε να επιχειρήσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα και το επιχειρείν σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που θα ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία !!!”

BETA CAE Systems AE

H BETA CAE Systems SA, ανώνυμη εταιρία εξέλιξης συστημάτων λογισμικού για τον υπολογισμό μηχανολογικών κατασκευών, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατέχει σήμερα δεσπόζουσα θέση, στον τομέα της, στη διεθνή αγορά.
Με αντιπροσώπους στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ιταλία, Αμερική, Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα, Βραζιλία, Τουρκία και Ινδία, έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη μελέτη και κατασκευή αυτοκινήτων, μονοθέσιων F1, αεροπλάνων, τραίνων, πλοίων, βαρέων οχημάτων και γενικότερα μηχανολογικών κατασκευών.
Η εταιρία εξειδικεύεται στην εξέλιξη λογισμικού προεπεξεργασίας δεδομένων και μετεπεξεργασίας αποτελεσμάτων ανάλυσης κατασκευών.Τα συστήματα λογισμικού που έχει εξελίξει είναι τα «ANSA», «ΜETA», και «TAξIS» και χρησιμοποιούνται ευρύτατα στη βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το πρόγραμμα «ANSA» είναι ένας προεπεξεργαστής για προγράμματα πεπερασμένων στοιχείων, ο οποίος με εύχρηστο και φιλικό τρόπο προετοιμάζει τα δεδομένα που απαιτούν τα προγράμματα πεπερασμένων (CAE) με στοιχεία που λαμβάνονται από προγράμματα σχεδίασης (CAD).
Το πρόγραμμα «ΜETA» είναι ένας μετεπεξεργαστής για προγράμματα πεπερασμένων στοιχείων, ο οποίος με εύχρηστο και φιλικό τρόπο παρουσιάζει τα αποτελέσματα που εξάγονται από τα προγράμματα πεπερασμένων (CAE) για την πληρέστερη εξαγωγή συμπερασμάτων της συμπεριφοράς μιας κατασκευής.
Το πρόγραμμα «TAξIS» είναι ένας διαχειριστής των διαδικασιών ενός γραφείου μελετών ή μίας βιομηχανίας, για προβλήματα που έχουν σχέση με την έρευνα και την εξέλιξη νέων προϊόντων. Το «TAξIS» βρίσκει μεγάλη εφαρμογή σε μεγάλες εταιρίες με διασκορπισμένα γραφεία μελετών ή και πολλές ανεξάρτητες ομάδες μελετητών, αλλά μεγάλα σε μέγεθος και πολυπλοκότητα πρότζεκτ.

Οι τομείς που κάνουν χρήση αυτών των προγραμμάτων είναι η βιομηχανία αυτοκινήτων και οι προμηθευτές της, η αεροδιαστημική βιομηχανία, οι χημική, η γενική μηχανολογική βιομηχανία και οι αγωνιστικές ομάδες αυτοκινητιστικού αθλητισμού καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα
Με περισσότερους από 600 πελάτες σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 3.000 άδειες χρήσης των προγραμμάτων της.
Η BETA CAE Systems στεγάζεται σε χώρους 4.000 τμ. στο Κάτω Σχολάρι, 25 χλμ., από το κέντρο της πόλης.
Σήμερα η BETA CAE Systems SA ανήκει στις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ελλάδος (Hellastat).

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.