ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για μακροχρόνια ανέργους ως 29 ετών

περιεχόμενο

Εντός του καλοκαιριού θα ανακοινωθεί το νέο “πολύ μεγάλο πρόγραμμα του  ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων μελών οικογενειών χωρίς εργαζόμενα μέλη, για  μακροχρόνια ανέργους και για άνεργους μέχρι 29 ετών”, όπως δήλωσε …» στη  Χριστίνα Τσόρμπα και την εκπομπή “Ισορροπίες” στην “Εγνατία Τηλεόραση”, ο  Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ Δημήτρης  Μπουγιακλής.

Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να “δώσει μια διέξοδο, μια ανάσα στους ανέργους”  σε μια περίοδο όπου η ανεργία αποτελεί τη σημαντικότερη μάστιγα στη σημερινή  ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα έχει τη σύμφωνη γνώμη της τρόικα για τη διάθεση  των απαραίτητων κονδυλίων.

Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να είναι ασφαλώς η εξεύρεση  μακροχρόνιας λύσης στο πρόβλημα της ανεργίας κι όχι απλά η προσωρινή απασχόληση  των ανέργων, ώστε να διαγραφούν από τις λίστες ανεργίας, δίνοντας απατηλή εικόνα  για το ύψος της ανεργίας στη χώρα.

Πηγή: newsbomb.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.