Νήσος: Η μπύρα της Τήνου

περιεχόμενο

νήσοςΜπύρα από τον τόπο σου η εναλλακτική πρόταση της επιχειρηματικότητας στην Τήνο.

H μπύρα ΝΗΣΟΣ γεννιέται στη Βαγιά της Τήνου, κατοικεί στις Κυκλάδες, αρμενίζει στο Αιγαίο. Αγαπά τα καλοκαιρινά μεσημέρια, τις νόστιμες γεύσεις, τις δροσερές σκιές, τα λευκά ξωκλήσια, τις χειροποίητες ξερολιθιές.

Εμπνέεται από τα έργα των ανθρώπων, τους καρπούς της γης, τα λιόδεντρα, το φως, το κύμα, το μελτέμι, τις αλκυονίδες μέρες, τη μυροβόλο άνοιξη. Αντάμωμα, παράδοση, ταλέντο, γενναιοδωρία, επιμονή, φιλοξενία.

H μπύρα, όπως το κρασί και το φαγητό, εκπροσωπεί έναν τόπο, είναι μέρος της ταυτότητάς του και λειτουργεί ως πρεσβευτής του. Με αυτή την ιδιότητα, η ΝΗΣΟΣ μετατρέπεται σε πολιτιστικό αγαθό που εκφράζει την προσωπικότητα αλλά και την ιδιαίτερη εμπειρία που εκπέμπουν το Αιγαίο και οι Κυκλάδες.

 

Ιδρυτές: Αλέξανδρος Κουρής, Μάγια Τσόκλη, Ελίνα και Κωστής Δάλλας

 «Ξεκινάμε με πάθος και τη φιλοδοξία να γίνουμε πρότυπο, τόσο ως προϊόν τοπικής παραγωγής, όσο και ως παράδειγμα περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης που θα προσθέσει αξία στην οικονομία των Κυκλάδων προς όφελος τόσο των μόνιμων κάτοικων αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών τους.

Θέλουμε τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ως ένα κρίκο μιας όλο και μεγαλύτερης αλυσίδας δημιουργίας αξίας. Σε αυτή την αλυσίδα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι σχετικές με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και ποτά επιχειρήσεις των Κυκλάδων και να μοιράζονται το εμπορικό όφελος.»

 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.