Νέα προγράμματα στήριξης startup

περιεχόμενο

Με μια σειρά από δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας ανοίγει τη φθινοπωρινή “σαιζόν” το Innovation Farm, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

innovation-farm-logo-454280Μετά την επιτυχημένη συνδιοργάνωση του pre-seed accelerator STAGE ONE μαζί με την Μονάδα Καινοτομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και τη στήριξη του Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο γνωστός “επιταχυντής” επανέρχεται δριμύτερος ως STAGE ONE SEASON 2.

Ήδη έχουν ξεκινήσει προεγγραφές μέσω της σελίδας http://stageone.innovationfarm.eu όπου και προσφέρεται έγκαιρη δωρεάν προκαταρκτική αξιολόγηση στα υποβληθέντα σκεπτικά των startups. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις πολύτιμες εμπειρίες από τα όσα έγιναν στην πρώτη υλοποίηση καθώς και το feedback από τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό.

Οι δράσεις του Innovation Farm δεν περιορίζονται όμως εδώ. Με το καινοτόμο πρόγραμμα “Redaptor” που λανσάρεται για πρώτη φορά, υποστηρίζονται οιανάγκες υφισταμένων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα ο Radaptor στοχεύει στο να επανεφεύρει την επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται σε κορεσμένες αγορές, έχει ένα πεπερασμένο τρόπο λειτουργίας και παράγει ή εμπορεύεται αδιάφορα ή μη αναγκαία προϊόντα.

“Πρόθεση μας είναι να υποστηρίξουμε τις δύσκολες περιπτώσεις που χρήζουν δραστικής αλλαγής του επιχειρηματικού μοντέλου τους. Πελάτες – αποδέκτες των Redaption Services  μας θα είναι οι επιχειρήσεις που είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν με γενναία βήματα σε όποιες αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να διεκδικήσουν πάλι μια θέση στην αγορά ακόμα και αν πρέπει να ξεκινήσουν ξανά ως startups“, αναφέρει χαρακτηριστικά οΑργύρης Σπυρίδης, γενικός διευθυντής και ιδρυτής του Innovation Farm.

Σχετικά με το πρόγραμμα Redaptor μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα επικοινωνώντας με το Innovation Farm.

Τα προγράμματα Stage One και Redaptor προσφέρονται σε όλη την επικράτεια και το εξωτερικό για όποιον ενδιαφερόμενο ιδιώτη, επιχείρηση ή φορέα.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.