Μια πρώτη προσέγγιση με την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία

περιεχόμενο

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά Educ.ationClass στο νέο χώρο του Found.ation (Ευρυσθέως 2 Κάτω Πετράλωνα  118 54 Αθήνα).

found.ation“Σε αυτή την παρουσίαση θα επιχειρήσουμε μια πρώτη προσέγγιση της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Ι.Κ.Ε). Θα εξετάσουμε τα βασικά ως προς το νομικό πλαίσιο λειτουργίας της, και τα χαρακτηριστικά της. Θα δούμε περιεκτικά τη διαδικασία  ίδρυσής της, ενώ παράλληλα θα αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της ως εταιρικό σχήμα εταιριών start up. Τελειώνοντας θα ολοκληρώσουμε την παρουσίαση μας συγκρίνοντας την με τις λοιπές μορφές εταιρικής δραστηριότητας και θα απαντηθούν βασικές ερωτήσεις που αφορούν στα λογιστικά θέματα.”

Ο κος  Μάρκος  Καπετάνιος δραστηριοποιείται ως  Λογιστής –σύμβουλος επιχειρήσεων στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης  Ορκωτών Ελεγκτών –Λογιστών. Εργαζόταν  για μια δεκαετία και πλέον σε εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών -Λογιστών  και κατόπιν συνέχισε τη  σταδιοδρομία του σε θέση ευθύνης του οικονομικού τομέα σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία. Πλέον δραστηριοποιείται ως  Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Πηγή: eventora.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.