Μεταπτυχιακό: Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς

περιεχόμενο

Το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί και φέτος για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς».

Το πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις κατευθύνσεις της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και της Μηχανικής της Διοίκησης. Στοχεύει να προσδώσει στους αποφοίτους του ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η ικανότητα ανάλυσης και σύνθεσης πολύπλοκων προβλημάτων που συνδυάζουν διαφορετικούς τομείς της τεχνολογίας, πληροφορικής, διοίκησης και οικονομίας.

 width=Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 12 μήνες και περιλαμβάνει την παρακολούθηση εννέα μαθημάτων σε δύο εξάμηνα, καθώς και εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας κατά το τελευταίο πεντάμηνο του προγράμματος. Τα μαθήματα του ΠΜΣ διεξάγονται απογευματινές ώρες κατά τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας. Το πρόγραμμα των μαθημάτων σχεδιάζεται έτσι ώστε να εξυπηρετεί κατά το δυνατόν εργαζόμενους φοιτητές. Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα μερικής φοίτησης σε εργαζομένους, υπό προϋποθέσεις.

Δεκτοί για φοίτηση γίνονται διπλωματούχοι μηχανικοί Πολυτεχνικών Σχολών, πτυχιούχοι Θετικών και Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, καθώς επίσης και Πτυχιούχοι άλλων ισότιμων ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Γίνονται επίσης δεκτοί πτυχιούχοι Α.ΤΕΙ αντιστοίχων με τα παραπάνω τμήματα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Για την παρακολούθηση του Προγράμματος προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων. Ειδικά, για το ακαδ. έτος 2012-13, το συνολικό ποσό διδάκτρων ανέρχεται σε 3.800,00 €, κατανεμημένο σε δόσεις σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, εγκαίρως γνωστοποιημένες.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2012. Για πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος στην Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς, www.fme.aegean.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22710-35422.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.