Μεταπτυχιακό για άνεργους πτυχιούχους στην Κύπρο

περιεχόμενο

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ), που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ανακοινώνει την έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος πλήρους φοίτησης στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων, στην αγγλική γλώσσα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το ΚΥΣΑΤΣ ως ισότιμο με Μάστερ ίσης χρονικής διάρκειας.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους νέους πτυχιούχους ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης αλλά κυρίως την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου, καθιστώντας τους έτσι περισσότερο ελκυστικούς προς δυνητικούς εργοδότες.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα, αρχίζει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2013. Οι διαλέξεις θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση. Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα είναι 35. Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι €3.425 και καταβάλλεται σε ισόποσες δόσεις ανά τρίμηνο.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άνεργοι πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση στο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής την οποία μπορούν να εξασφαλίσουν από τη Γραμματεία του ΜΙΔ (τηλ. 22806128 ή 22806131) ή από την ιστοσελίδα του ΚΕΠΑ www.mlsi.gov.cy/kepa και να την αποστείλουν στο ΜΙΔ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του προγράμματος κα Κάτια Καλογέρη, στο τηλ. 22806180 και ηλεκτρονική διεύθυνση kkalogeri@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Γραμματεία του ΜΙΔ, στα τηλ. 22806128 ή 22806131.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.